Stratfield begeleidt overname Eshuis Groep te Dalfsen

Stratfield heeft Peter Overbeek, directeur van en aandeelhouder in verpakkingsdrukkerij Eshuis te Dalfsen, begeleid bij de overname en de financiering van de aandelen van de familie. Hierdoor is de continuïteit van het meer dan 125 jaar oude familiebedrijf ook voor de komende jaren gewaarborgd. Lees erover in ons blog ‘Stratfield begeleidt overname Eshuis’.

De advieswerkzaamheden betroffen onder andere begeleiding bij de onderhandelingen over de aankoop van aandelen. Ook het aantrekken van bancaire financiering en eigen vermogen maakte hier deel van uit. Het doel om een solide basis te creëren voor verdere groei. Huisbank ING en participatiemaatschappij  Wadinko zijn bereid gevonden om samen met Peter Overbeek de toekomst verder vorm te geven.

Eshuis is een technisch en innovatief bedrijf met klanten als Coca-Cola, Abbott, HG, Johma en Akzo. Zij bedrukken en ontwerpen onder andere zelfklevende etiketten, flexibele verpakkingen, sachetfolies, krimpsleeves en kaasetiketten. Eshuis maakte en ontwikkelde voor Coca-Cola onder andere de bekende gepersonaliseerde labels en de zogenaamde bow-labels. Door samen met haar klanten na te denken over de supplychain helpt Eshuis mee het voorraadbeheer van haar klanten te optimaliseren.

 

Het uitgebreide persbericht van de overname vindt u hier.

 

Een interview met Peter Overbeek over de samenwerking met Stratfield vindt u hier.

Terug